Vállalatoknak

A BIT Club a Budapesti Corvinus Egyetem legambíciózusabb, legmotiváltabb gazdaságinformatikus hallgatóinak összetartó csapata, akik egyetemi tanulmányaik mellett további szakmai fejlődési lehetőségekre vágynak. Diákszervezetünk olyan szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező hallgatókat bocsát a munkaerőpiacra, akik a BIT Club által képviselt értékeket hasznosítani tudják karrierjük során.

csoportkép

Működésünk egyik alappillére a vállalatokkal és partnerekkel való együttműködés, ezért nyitottak vagyunk minden – lehetőleg hosszútávú – együttműködésre az IT bármely területére szakosodott céggel, amellyel közösen színvonalas kurzusokat, előadásokat, workshopokat kínálhatunk tagjaink számra.

A szervezet magját nagyrészt gazdaságinformatikus hallgatók alkotják, akik a tudásukat szívesen bővítik bármely irányba. A Talent program keretében tagjaink gyakorlati tudást szerezhetnek az IT tanácsadás és az üzleti intelligencia területein.

A BIT Club a vállalatok számára egy megbízható partner, jól meghatározott stratégiai célokkal, karriertudatos és összetartó közösséggel, valamint stabil utánpótlással – a jelenlegi közel 60 fős létszámunk az új tanévben várhatóan 40 új hallgatóval gyarapodik majd. Vállalati együttműködés esetén a BIT Club megjelenési és kiemelési lehetőségeket tud biztosítani a partnerek számára rendezvényeinken, online és offline felületeinken, és nem utolsó sorban a közösen megvalósított szakmai programokon közvetlenül érhetik el a hallgatókat céges brandjükkel, gyakornoki állásajánlatokkal és karrierlehetőségekkel. Hiszünk abban, hogy egy ilyen együttműködéssel a BIT Club és partnercégei közösen olyan egyedülálló értéket tudnak teremteni, amely képes a jövő IT vezetőit elindítani karrierútjukon.

Ábra magyarázat: a cid tagjai alapos szakmai tudással renl rendelkező, motivált gazdaságinformatikus hallgatók. A vállalati partnereink: együttműködésre nyitott, gyakorlati tudással rendelkező cég. A cégek szakmai kurzus, tréning, meetup vagy egyéb esemény formájában adja át nekünk a tudását, képzést nyújtanak nekünk. Ezt követően kialakul a cég és diákszervezetünk között egy kölcsönös kapcsolat, amelyben a vállalatok is számíthatnak tagjainkra és a már tőlük elsajáítított tudásra, illetve a tagok is megismerhetik a vállalatot és értékeit.