Bemutatkozunk

A BIT Club nem csak egy diákszervezet, hanem egy életérzés. Egyszerűen a véredet is #12B0B0-ra színezi.

Teamek

Human Resources Team

Szervezetünk egyik legfontosabb alappillére a közösség, melynek megteremtéséért és fenntartásáért a HR Team a felelős. A tagság egész életútját végigköveti ez a Team, kezdve a felvételiztetéstől, az integráción és a csapatkohézión át, egészen az exit folyamatig, illetve az alumniságig.

Talent Development Team

Szervezetünk arculatának egyik legmeghatározóbb eleme a Talent Program, amely megalapozza számunkra a szakmai fejlődés lehetőségét. A Talent Development Team elsődleges feladata ennek megszervezése és lebonyolítása, hogy ezáltal tagjaink megismerhessék az általuk választott karrierutakat kurzussorozataink elvégzésével. A céges kapcsolattartáson túl ők felelnek továbbá a változatos belső képzések és előadások szervezéséért is.

Marketing Team

A Marketing Team elsősorban szervezetünk külső kommunikációjáért felel, – több social media platformon is – valamint a többi Team munkáját is támogatja vizuális elemekkel. Céljuk, hogy a szervezetről minden érdeklődő számára egységes képet nyújtsanak, miközben növelik a BIT Club – Corvinus brandértékét.

Business Development Team

A Business Development Team feladata a szervezeti értékek folyamatos növelése, fejlesztése, valamint a működésünkhöz kulcsfontosságú gyakorlati projektek menedzselése a szervezeten belül, és különféle partneri együttműködések kialakítása a szervezeten kívül.

Youth Business Group

A BIT Club tagja a Youth Business Groupnak, amely az ország legnagyobb, hallgatói közösségeket összefogó szervezete, több mint 1000 fős taglétszámmal. A kezdeményezés jelenleg öt különböző területen, az Üzleti Élet, IT, Turizmus, Befektetés és Diplomácia világában működtet 9, hazai és külföldi egyetemen összesen 19 diákszervezetet. Célja a tehetségek felkutatása, fejlesztése és támogatása, akik így kihozhatják magukból a maximumot az egyetemi és az azt követő éveikben.

Vezetőségünk

Rólunk mondták

A Business IT Club – Corvinus-al intenzívebben 2019 januárja óta működök együtt a PwC senior recruitereként. Több alkalommal találkoztunk, közösen csináltunk workshopot, beszéltünk például információvédelemről, vállalati krízishelyzetekről. Mindig csillogó szemű, nyitott fiatalokat láttam, akik kíváncsiak voltak ránk, a munkánkra és aktívan vettek részt a közös feladatokban. Olyan tehetséges fiatalok, akiket a jövőben is szívesen látnánk, akár már leendő kollégaként, tanácsadó csapatunk tagjaiként is.

Elter Gabriella

McKinsey & Company

A BIT Club nagyon jól megszervezett, releváns piaci szereplők meghívásával kiváló rendezvényt szervezett a FinTech trendekről. A kérdések szakmai színvonala és a kísérő diák külön elismerést érdemelnek.

Faluvégi Balázs

Blue Valew Nonprofit Inc.

A BIT Club az egyetemen megszerzett tapasztalatokon túl segíti az informatika után érdeklődők szakmai fejlődését. Az általuk szervezett kurzusokon és előadásokon keresztül közelebb jobban megismerhetik a versenyszférát és rengeteg hasznos tapasztalatra tehetnek szert a BIT tagjai.

Kádár Tamás

SEON

A Business IT Club – Corvinus fintech tematikájú panelbeszélgetésén a pénzügyi szolgáltatások szektorának jelenlegi kihívásairól és lehetőségeiről mélységeiben beszélgettünk, mindezt jelentős iparági szereplőkkel és az akadémia képviseletével tehettük, melynek köszönhetően bízom benne, hogy valóban értékes insightokkal lehettek gazdagabb a résztvevők! Gratulálok a szervezéshez, és sok sikert kívánok a BIT Club-nak, hogy még sok hasonló színvonalú eseményen vehessenek részt a Corvinus hallgatói!

Muck Iván

ff.next

Lépj kapcsolatba velünk!

Kérdésed van? Keress meg minket az alábbi elérhetőségeink egyikén, vagy bármelyik social media felületünkön!

1093 Budapest, Fővám tér 8. 81-es iroda