Október 11. és 13. között, Örkényben megrendezésre került szervezetünk idei Bevonó tábora, mely során megkezdődött az új tagok integrációja a CID-be! A tábor célja, hogy új tagjaink jobban megismerkedhessenek a szervezettel, valamint a régi tagokkal is.

Szervezetünk tagjai péntek délután a Nyugati Pályaudvarról együtt indultak el Örkénybe. A tábor már a vonaton kezdetét vette, hiszen az út alatt a régi és új tagoknak lehetősége volt az összeismerkedésre. Szuper projektcsapatunk a táborban hollywood-i hangulatot varázsolva várta tagjaink megérkezését, hiszen idén a tábor témája Hollywood és a filmek világa volt. A szállás elfoglalása után a CID vezetősége tartott prezentációt, melyben röviden bemutatták szervezetünket, illetve meséltek magukról, a CID-ről, és felvázolták a nap további menetét. A tábor megnyitását követően kezdetét vették a közösségi programok, este pedig a bulizásé volt a főszerep.

Szombat délelőtt projektcsapatunk egy előadással készült az új tagok számára, mely során bővebb információt kaphattak a következő félév kihívásairól, illetve a hamarosan számukra is elinduló Talent Programról. A délelőtt további részében folytatódtak a szakmai programok. Az első lépés szervezetünk team-jeinek megismerése volt. Az újonnan érkezett CID-eseknek lehetőségük volt egy rövid ismertetőt meghallgatni mindegyik team munkásságáról és a szervezetben betöltött szerepéről. Továbbá beszélgethettek az egyes teamtagokkal, és feltehették saját kérdéseiket is.

A teamek bemutatását követően a csapatmunkáé volt a főszerep. A szombat délutánt egy esettanulmány megoldásával töltötték tagjaink, melynek megoldását egy szakmai prezentációval zárták és adták elő a többi csapat előtt. A szakmai verseny végeztével az első három helyezett elismerő oklevélben részesült.

Vacsora után folytatódtak a közösségi programok. A tábor projektcsapata egy fantasztikus versennyel készült, mely során a tagoknak csapatokban kellett megoldania nyolc különböző állomás feladatait. A verseny eredményhirdetését követően a szombat este is egy fergeteges bulival zárult.

Vasárnap, reggeli után indulásra készen gyülekeztek tagjaink, hiszen 11 órakor véget ért a tábor és indulhattunk vissza Budapestre.

Összességében kijelenthetjük, hogy a tábor elérte célját és remek lehetőséget biztosított az új tagok számára, hogy megismerkedhessenek szervezetünkkel, illetve a CID régi tagjaival. Végezetül szeretnénk köszönetet mondani a tábor projektcsapatának, illetve a projekt vezetőjének, Lengyel Lizának, hiszen kiváló munkájuknak köszönhetően egy szuper, élményekkel teli hétvégét tudhatunk magunk mögött!